Locatie schiet accommodatie

Dorpshuis ’t Onderschoer
Beukenlaan 1
Barchem
tel. 0573-441583

Email: ssvbarchem@gmail.comSchietsport

Wij schieten met een luchtgeweer 4.5mm. op een vaste baan in het dorpshuis 't onderschoer in Barchem. Er word alleen geschoten op schietkaarten. De kogel word opgevangen door een kogelvanger en kan dus niet terug ketsen.

Mocht u interesse hebben gekregen kunt u gerust en keer langskomen om te kijken en eventueel het schieten eens te proberen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Voor contactgegevens zie 'contact'.


Lidmaatschap

  • Wij bieden u een prettig vertoeven binnen onze vereniging. Gezelligheid en sportiviteit gaan bij ons goed samen.
  • De kosten van het lidmaatschap zijn als volgt:

           Jeugdleden tot 18 jaar: € 42,50 per kalenderjaar.

        Leden vanaf 18 jaar:    € 85,- per kalenderjaar.

  • Bij deze prijs zijn alle onkosten inbegrepen, zoals het lidmaatschap van de schietbond GEB, de kaarten, de kogels en het gebruik van de wapens van de vereniging.
  • Als u wilt kunt u na enige tijd en oefening deel gaan nemen aan de wedstrijden die we onderling schieten en aan de wedstrijden die we schieten bij de schietbond GEB (B) waar onze vereniging lid van is.
  • U wordt dan ingedeeld in een team van 4 á 5 personen. Gemiddeld is er elke week een wedstrijd in de periode van september t/m maart. In de maanden van april t/m augustes kunt u vrij schieten bij onze vereniging.
  • GEB (B) staat voor Groenlo, Eibergen, Borculo (Barchem).
  • Binnen de straal van deze plaatsen bevinden zich de verenigingen waar de wedstrijden worden verschoten in de competitie.
  • Ook bestaat er de mogelijkheid om een training te volgen als u daar interesse in heeft.
  • Iedereen is van harte welkom binnen onze vereniging.

Privacy policy

Schietsportvereniging de Groene Jager Barchem hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Download
Privacy Policy.pdf
Adobe Acrobat document 364.6 KB

Overige activiteiten

Als u wilt kunt u de kelder afhuren onder verenigings begeleiding om een gezellige avond met vrienden, familie of (buurt)vereniging te organiseren. Dit kan de schietkelder alleen zijn of in combinatie met andere delen van de accommodatie.

Voor informatie of prijsopgave kunt u contact opnemen met de beheerder van dorpshuis ’t Onderschoer, de heer H. Schepers (0573-441583).